BEWONERS / TOESCHOUWERS

Om de veiligheid van renners en toeschouwers te garanderen en de overlast voor de bewoners tot een minimum te herleiden is voor de dag van de wedstrijd een speciaal verkeersreglement uitgevaardigd waardoor normaal verkeer in en rond de stad niet mogelijk zal zijn. Hier vindt u informatie over de verkeersarme ring en het verkeersplan. Klik op de linken en lees meer over de verkeersmaatregelen voor 23 augustus 2015.

Verkeer
Verkeer

De organisatie rekent erop dat toeschouwers ook dit jaar massaal aanwezig zullen zijn en dat zij allen alle nodige veiligheidsmaatregelen zullen respecteren. Op de plaatsen waar omwille van de veiligheid nadarhekkens zijn voorzien wordt iedereen dan ook verzocht achter deze hekkens te blijven staan om zo een vlotte doortocht van de wedstrijd te verzekeren.

Wie op zondag 23 augustus 2015 met de bus naar Leuven komt kan dit op de website van De Lijn terugvinden.

Toeschouwers zijn welkom langsheen het ganse parcours van de wedstrijd. Trekpleisters zijn uiteraard de Wijnpers, Keizersberg en de passages op de Bondgenotenlaan en natuurlijk de start op de Grote Markt met voorstelling van de renners door SPORZA-presentator CHRISTOPHE VANDEGOOR vanaf 11.15u!!!!!

Een andere aanrader is ongetwijfeld onze bierstand aan het Rector de Somerplein op het einde van de Bondgenotenlaan. 

Wij wensen u een aangename wedstrijd!